Duurzame mondkapjes in je eigen huisstijl

Mondkapjes zijn in verschillende situaties in binnen- en buitenland verplicht of gewenst. Standaard mondkapjes zijn een optie, maar die hebben niet de juiste uitstraling voor je bedrijf of merk en zijn veelal niet duurzaam. Daarom heeft Izzy Branding|Fashion for Brands duurzame en comfortabele mondkapjes ontwikkeld met een goede pasvorm die we in elke huisstijl kunnen maken. Zo komen je bedrijf, merk en medewerkers positief en representatief voor de dag.

Alle denkbare (huis)stijlen en designs

Onze duurzame mondkapjes kunnen we maken in alle denkbare designs, huisstijlen, logo’s en branding. Ze zijn dus ideaal voor bedrijven, promotieteams, winkels, hotels, tandartsen, kappers, salons, campings en andere bedrijven en andere instanties waar een mondkapje verplicht of wenselijk is.

Duurzaam, wasbaar, makkelijk ademend en goed aansluitend

We maken onze mondkapjes met zorg en met een perfecte pasvorm. Voor de mondkapjes gebruiken we milieuvriendelijke en comfortabele ademende stoffen en innovatieve duurzame kleurpigmenten. Ze zijn onbeperkt wasbaar op elke temperatuur met behoud van vorm, kleuren en andere eigenschappen. De mondkapjes hebben een goede pasvorm en sluiten goed aan.  We ontwerpen en maken onze mondkapjes duurzaam in Nederland en Europa.

 

NEEM CONTACT OP of ga direct naar de shop

Naar de shop