Mondkapjes in je eigen (huis)stijl

We willen weer naar buiten en de ondernemers weer open. Mondkapjes kunnen daarbij helpen, maar die hebben niet de juiste uitstraling. Daarom hebben we supercomfortabele wasbare mondkapjes ontwikkeld met een perfecte pasvorm en van huidvriendelijke antibacteriële ademende stoffen.

Mondkapjes speciaal voor bedrijven en instellingen

Onze mondkapjes kunnen we maken in alle denkbare designs, huisstijlen, logo’s en branding. Ze zijn dus ideaal voor bedrijven, winkels, hotels, tandartsen, kappers, salons, campings, promotieteams en andere bedrijven en instanties. Zo komen je bedrijf, merk én medewerkers extra beschermd en representatief voor de dag.

Wasbaar, comfortabel, ademend, goed aansluitend en herbruikbaar

We hebben onze mondkapjes met zorg ontwikkeld. We hebben uitgebreid vooronderzoek gedaan en ons zoveel mogelijk gehouden aan beschikbare FFP1 richtlijnen voor mondmaskers. Elk mondkapje is te voorzien van een extra filter.

Naar de shop
Izzy Mondkapjes 1

De Izzy Cover© met gecertificeerd IIR of FFP masker: Het beste van twee werelden

Voor bedrijven en instellingen die de zekerheid van gecertificeerde IIR of FFP maskers willen, maar ook een positieve coole uitstraling, hebben we de unieke Izzy Cover© ontwikkeld. Leverbaar mét gecertificeerde IIR maskers!

Wasbaar en vederlicht

De Izzy Cover© is een wasbare, vederlichte en comfortabele cover die past over alle gecertificeerde papieren wegwerpmaskers. De Izzy Cover© kan je ook voorzien van je huisstijl, logo of elk denkbaar ander design.

Maximale veiligheid met een positieve uitstraling

De Izzy Cover© is het beste van twee werelden.  In combinatie met een gecertificeerd papieren mondmasker biedt de Izzy Cover© maximale veiligheid voor je medewerkers en klanten met een positieve uitstraling.

Naar de shop
Izzy Mondkapjes 2

Hello@ our latest work

 • Hello@ our latest work 3

  Aan het werk

  I-Team Global

  Bedrijfskleding voor
  I-Team Global

  Hello@ our latest work 4

  Down The Rabbit Hole
  met Duracell

  FEBO

  Special Assigment voor
  FEBO

  meer werk >>