Izzy Branding | Fashion Agency

Izzy Branding is de one-stop-shop voor Promotiekleding, Werk- & Bedrijfskleding en Fan Wear. We verzorgen het gehele traject van concept en ontwerp tot design en realisatie. We beschikken over meer dan 500 eigen exclusieve kledingmodellen die voortdurend vernieuwd en aangevuld worden. Daarnaast zijn we officieel agent van GREIFF Corporate Wear.

We werken uitsluitend met comfortabele en duurzame stoffen, milieuvriendelijke verf en professionele naaiateliers voor de perfecte kleding met de perfecte boodschap. Of het nou gaat om promotieteams, je medewerkers of brand fans, wij denken altijd mee en komen met unieke, impactvolle oplossingen.

We doen alles in huis van design tot productie. Hierdoor kennen wij persoonlijk de hele keten en zijn we in staat om snel te schakelen en op tijd flexibele aantallen te leveren.

Kleding is communicatie

Kleding is een krachtig medium. Er wordt namelijk altijd een boodschap overgedragen door degene die de kleding draagt. Wij helpen jouw merk en bedrijf om representatief en effectief voor de dag te komen.

promotiekleding fanwear rotterdam

Kleding spreekt

Kleding spreekt ons allemaal dagelijks aan. Het beeldt uit wie we zijn en wat we doen. Hoe wij ons voelen, wat we leuk vinden en waar we voor staan. Bij Izzy Branding begrijpen we hoe kleding werkt en wat het voor jouw merk of bedrijf doet.

Wij zetten kleding in …

  • ter promotie van diensten of producten
  • om bedrijfswaarden en merkwaarden te versterken en uit te dragen
  • om de emotionele band met het merk of bedrijf te versterken

Paul Arden

Wat kunnen wij voor je doen

Brainstorm met ons

We denken graag vanaf het begin met je mee. Laat je verrassen door nieuwe invalshoeken en state of the art mogelijkheden.

Strategie

Onze ervaren mensen denken ook graag met je mee met je campagnestrategie. Probeer het gerust eens vrijblijvend uit

Branding & Fashion

Naast design en productie adviseren we onze klanten bij het inzetten van kleding ter versterking van de campagne en ter versterking van de merkwaarden en bedrijfscultuur.

Creatief Concept

Als de strategie duidelijk is zoeken we graag met jou de grenzen op bij het ontwikkelen van het creatieve concept.

100% Custom Design

Onze designers gaan de slag met het doorvertalen van het creatieve concept naar een 100% Custom Design.

Productie & Levering

Wij verzorgen het gehele traject van het creatieve concept tot aan productie en levering. Snel en flexibel

Ontmoet de founder

Fashion Agency 1

Izabela Gort

Creative Director & Founder

Izabela is Creative Director en founder van Izzy Branding. Na Willem de Kooning in Rotterdam en HKU in Utrecht heeft ze haar sporen verdiend bij onder andere Spoon, Sapph, Transmission en Zantman Modegroep.

Izabela heeft zich met een onderscheidende aanpak en impactvolle custom designs definitief gevestigd als brandfashion specialist en Izzy Branding op de kaart gezet als bekende naam voor custom designed promotiekleding, bedrijfskleding en fan wear.