Mondkapjes in je eigen huisstijl

We zijn weer buiten. Maar we blijven wel opletten. Standaard mondkapjes kunnen daarbij helpen, maar die hebben niet de juiste uitstraling voor je bedrijf of merk. Daarom hebben we supercomfortabele wasbare mondkapjes ontwikkeld met een perfecte pasvorm en van huidvriendelijke, ademende stoffen.

Mondkapjes speciaal voor bedrijven en instellingen

Onze mondkapjes kunnen we maken in alle denkbare designs, huisstijlen, logo’s en branding. Ze zijn ideaal voor bedrijven, winkels, hotels, tandartsen, kappers, salons, campings, promotieteams en andere bedrijven en instanties. Zo komen je bedrijf, merk én medewerkers extra beschermd en representatief voor de dag.

Wasbaar, comfortabel, ademend, goed aansluitend en herbruikbaar

We hebben onze mondkapjes met zorg ontwikkeld. Duurzaam, comfortabel, makkelijk ademend, goed aansluitend en lokaal geproduceerd in Nederland en Europa.

Naar de shop
Izzy Mondkapjes in je eigen huisstijl 1

De Izzy Cover© met gecertificeerd masker: Het beste van twee werelden

Voor bedrijven en instellingen die de zekerheid van gecertificeerde maskers willen of nodig hebben, maar wel een positieve uitstraling willen, hebben we de unieke Izzy Cover© ontwikkeld.

Wasbaar en vederlicht

De Izzy Cover© is een wasbare, vederlichte en comfortabele cover die past over alle gecertificeerde papieren wegwerpmaskers. De Izzy Cover© kan je ook voorzien van je huisstijl, logo of elk denkbaar ander design.

Maximale veiligheid met een positieve uitstraling

De Izzy Cover© is het beste van twee werelden.  In combinatie met een gecertificeerd papieren mondmasker biedt de Izzy Cover© maximale veiligheid voor je medewerkers en klanten met een positieve uitstraling.

Naar de shop
Izzy Mondkapjes in je eigen huisstijl 2