BEDRIJFSKLEDING

Van medewerker naar ambassadeur

Feel good, Perform better

Je medewerkers zijn de ambassadeurs van het bedrijf. Dan wil je dat het trotse ambassadeurs zijn. Bedrijfskleding waarin je er goed uitziet en je je bijzonder voelt, draagt bij aan positieve en trotse medewerkers. En trotse medewerkers vertellen je merk en bedrijfsidentiteit op z’n krachtigst.

Zie er goed uit en voel je trots

Medewerkers voelen zich niet alleen goed omdat ze er goed uitzien in een mooi en onderscheidend design. Ze zijn ook trots dat je kiest voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Je kan bij ons terecht voor duurzame, tailor made bedrijfskleding  in flexibele aantallen, van relatief kleine tot zeer grote aantallen. We maken bedrijfskleding voor onder andere de betere hotels, vakantieparken, campings, winkelketens, dienstverleners en de industrie.

Eerlijke en duurzame kwaliteit

Al onze bedrijfskleding ontwerpen en produceren we eerlijk en duurzaam in Nederland en Europa. We selecteren  en gebruiken alleen de meest innovatieve en duurzame kwaliteitsstoffen met het beste draagcomfort voor een lange werkdag. We kennen al onze leveranciers goed en we selecteren ze streng op duurzaamheid en kwaliteit.

Onze partners

Voor bepaalde werk- en veiligheidskleding werken we met gecertificeerde partners en we zijn officieel dealer van GREIF Corporate en GREIFF Gastro

Nespresso

Tailor Made, Perfecte fit

Bedrijfskleding van Izzy Branding wordt voor elke opdrachtgever tailor made ontworpen en gemaakt. Al onze collecties zijn er op gericht om de beleving van het merk en bedrijf te versterken en om de medewerkers zich goed te laten voelen en er goed uit te laten zien. En we blijven steeds vernieuwen en innoveren.

Onderscheidend design, Comfortabele stoffen

Design, fit en comfort zijn het handelsmerk van Izzy Branding | Fashion for Brands. Stoer of stijlvol, je voelt je comfortabel en je ziet er altijd goed uit. Hoe lang je werkdag ook duurt.

 

 

Duurzaam, Eerlijk, Innovatief

Wij maken gebruik van state of the art eerlijke en duurzame materialen. Ademende en comfortabele stoffen van hoge kwaliteit en milieuvriendelijke verven. We kennen onze leveranciers goed en selecteren streng op kwaliteit en duurzaamheid.

Flexibele aantallen, Perfecte service

Bedrijfskleding kunnen we in flexibele aantallen leveren, van relatief kleine tot grote aantallen. En je kan bij ons rekenen op perfecte after sales en service.

2Rent 4You

2Rent 4You is sinds jaar en dag gespecialiseerd in service, verhuur en catering van onvergetelijke evenementen zoals bruiloften, themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en jubilea.

2Rent 4You wilde verder professionaliseren en haar medewerkers voorzien van representatieve werkkleding. Voorwaarde was dat de werkkleding lekker en comfortabel zit vanwege de lange dagen en wisselende uren.

We ontwierpen een moderne kledinglijn van een goed vallende, comfortabele en ademende stof waarin je je de hele dag en avond goed voelt en er supergoed uitziet. De collectie bestaat uit meerdere items zoals blouses, shirts en schorten.

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

Rotterdam Tourist Information

“Voor Rotterdam Tourist Information waren wij op zoek naar hippe, nette, maar vooral Rotterdamse bedrijfskleding”, zegt Renske Satijn, Manager Rotterdam Tourist Information. “De ontwerpen op de website van Izzy Branding maakten ons nieuwsgierig. Na wat heen en weer sparren hebben we uiteindelijk dé perfecte bedrijfskleding kunnen samenstellen, waar we erg blij mee zijn.”

Wie dat haarfijn aanvoelt is Izabela Gort van Izzy Branding, het bedrijf dat Rotterdam Tourist Information onlangs in het nieuw stak met typisch Rotterdamse bedrijfskleding: stoer, hip en zakelijk.

“Ik heb een groot deel van mijn leven in Rotterdam gewoond. Rotterdam is een stoere werkstad waar mensen graag de handen uit de mouwen steken en trots zijn op hun stad. Ik heb dan ook gekozen voor een stoere denim-collectie en deze verwerkt met iconische prints van de stad, zoals de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal en het Centraal station”

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

Sir Winston

Sir Winston Family Entertainment Centre opent een nieuw filiaal in Amsterdam en daar hoort natuurlijk een passende outfit bij 😉  Izzy branding ontwerpt en maakt ‘Fun & Games’ bedrijfskleding voor al het personeel van Sir Winston.

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

De Kleine Wolf

Tailor made bedrijfskleding voor sterrencamping De Kleine Wolf. Deze zomer heeft Izzy Branding “Casual Chic’ bedrijfskleding voor 5-sterrencamping ‘De  Kleine Wolf’ ontworpen en gemaakt. Supercomfi travel wear jurken en pantalons, op en top in de look & feel van het bedrijf.

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

Fluvia

Hoogwaardige veiligheidskleding voor Fluvia Izzy Branding heeft de nieuwe veiligheidskleding van Fluvia mogen ontwerpen en produceren. Fluvia is een Rotterdams scheepvaartbedrijf voor bulkvervoer over de Europese binnenwateren. Zij vroegen zeer gespecialiseerde veiligheidskleding in twee collecties. Eén voor de winter en één voor de zomer. De mannen en vrouwen van Fluvia zijn blij en trots en wij ook!

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

Den Hartogh

Voor het 100 jarig bestaan van Den Hartogh logistics ontwerpt Izzy Branding een special edition ‘100 years Den Hartogh jacket’

Eerlijk en duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland
door Izzy Branding

De juiste kleding. De juiste boodschap.

Design & Productie door Izzy Branding